This website uses cookies to technically implement the functions of our site. With your consent, we also use third-party services to improve the functionality of our website as well as for performance analysis and targeting/advertising purposes, which help us to improve our website. By clicking on "Accept all cookies" you declare your consent, which can be revoked at any time. Further information, in particular on the storage period and recipients, can also be found in our data protection notice & cookie policy.

T: LIFE aaahdd

Countries
Job Category
Languages
Reset
Go

Mbrapa skenave.

Çfarë do të thotë T:Life për ne? Është më shumë se thjesht një rrogë. Është pjesë e një ekipi. Është rritja e karrierës suaj dhe qëndrimi i hapur për të mësuar gjëra të reja. Ka të bëjë me të shijuarit e punës dhe të dimë se ju mbështesim. Mos u bazoni vetëm te fjala jonë. Shikoni T:Life, takoni disa nga punonjësit tanë dhe shikoni vet se çfarë ofron Transcom!

Le të shikojmë pas shkëlqimit.

Kur bëheni pjesë e ekipit të Transcom, nuk ka kufi se sa larg mund të shkoni. Ndërtoni karrierën tuaj duke punuar me disa prej markave më emocionuese në botë dhe duke mësuar nga më të mirët. Gjithçka fillon me ju dhe talentin tuaj.

Shikoni pozicionet e hapura

Çfarë ka për ju?

Ne nuk themi vetëm se njerëzit bëjnë të gjithë ndryshimin. Është themeli i gjithçkaje që bëjmë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë përfitime që ju të përfitoni sa më shumë nga të qenit pjesë e ekipit.

Së bashku është më mirë.

Në Transcom, të gjithë kanë rëndësi. Diversiteti është në qendër të asaj që jemi, dhe përfshirja është mënyra se si ne sigurohemi që të gjithë të trajtohen në mënyrë të drejtë dhe me respekt. Ne e kultivojmë atë, e ushqejmë atë dhe kënaqemi me mjedisin që rezulton.

Krenarë

Ne jemi të përkushtuar ndaj të gjithë njerëzve tanë. Besimi, respekti dhe pranimi janë shkruar në Kodin tonë të Sjelljes, në mënyrë që të gjithë që punojnë në ekipet tona të ndjehen të sigurt për të qenë pikërisht ata që janë. Pavarësisht se si jetojmë dhe duam.

Puna dhe familja

Ne e dimë se familja është gjëja më e rëndësishme, kështu që ne mbështesim prindërit që punojnë për t'u siguruar që ju mund t'i keni të gjitha. Pavarësisht nëse kjo do të thotë më shumë fleksibilitet, stimuj ose thjesht sigurim i një mjedisi ku ju dhe familja juaj mund të rriteni.

Eja, ashtu siç je

Ne i njohim gjërat që janë unike dhe festojmë mënyrat e shumta në të cilat mund të mësojmë nga përvojat e përbashkëta dhe individuale. Duke ndarë dhe respektuar atë që na bën të ndryshëm nga njëri-tjetri, ne mund të bëhemi më të mirë së bashku.

Një vështrim në T:Life.

Mos tha dikush frymë grupi? Pavarësisht nëse është një "shfaqje magjike virtuale familjare", pastrimi i lagjes së bashku, ose sfidimi i kampionit të pingpongut në një duel, ne na pëlqen të gjejmë mënyra për t'u argëtuar së bashku.

Jam krenar që punoj për një kompani që kërkon reagime të sinqerta nga punonjësit e saj dhe vepron për të përmirësuar veten. Ne jemi renditur vazhdimisht si një nga kompanitë kryesore për punën në distancë!

Vicente

CSR

Smartworking

Le të fillojmë diçka të shkëlqyer.