This website uses cookies to technically implement the functions of our site. With your consent, we also use third-party services to improve the functionality of our website as well as for performance analysis and targeting/advertising purposes, which help us to improve our website. By clicking on "Accept all cookies" you declare your consent, which can be revoked at any time. Further information, in particular on the storage period and recipients, can also be found in our data protection notice & cookie policy.

DREJTUESIT KOMPANISË

Ekipi Drejtues Ekzekutiv.

Jonas Dahlberg
President & CEO
Lexo më shumë
Travis Coates
Travis Coates
Drejtori Kryesor Operativ (COO)
Lexo më shumë
Snejana Koleva
Chief Financial Officer (CFO)
Lexo më shumë
Stefan Berg
Shefi i Teknologjisë (CTO)
Lexo më shumë
Marie Wedin
Shefi i Marketingut dhe Komunikimit
Lexo më shumë
Robert Kresing
Menaxher i Përgjithshëm, Central & Iberia Cluster
Lexo më shumë
Gianluca Gemma
Drejtor i Përgjithshëm i Cluster Italia
Lexo më shumë
Pernilla Oldmark
Menaxher i Përgjithshëm, Cluster i Evropës Veriore
Lexo më shumë
Mark Lyndsell
CEO, Rajoni Global i Anglishtfolës
Lexo më shumë
Oliver Cook
Zyrtari Kryesor Tregtar – Evrope
Lexo më shumë
Donald Berryman
EVP - Chief Commercial Officer - North America
Lexo më shumë

Board of Directors.

Fredrik Cappelen
Kryetari
Lexo më shumë
Mattias Holmström
I zgjedhur në Bord në vitin 2017
Lexo më shumë
Donald Hicks
I zgjedhur në Bord në vitin 2021
Lexo më shumë
Alfred von Platen
I zgjedhur në bord në vitin 2018
Lexo më shumë
Brent J. Welch
I zgjedhur në bord në vitin 2020
Lexo më shumë
Christine Timmins Barry
Elected to the Board in 2022
Read more
Herman Korsgaard
Elected to the Board in 2022
Read more

Le të fillojmë diçka të shkëlqyer.