Dansktalende kundeservice medarbejder til premiumbilmærke i Stockholm!

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Danish

Kunne du tænke dig at arbejde i udlandet, men tæt på hjemmet? Vi ansætter nu dansktalende kundeservice i Stockholm!

Hos os leverer vi kundeservice i verdensklasse på 4 forskellige sprog - dansk, finsk, norsk og svensk. Du bliver en del af vores danske team. Vi har højt til loftet, søde kollegaer og et rigtig godt arbejdsmiljø. Med god træning til alle nye kollegaer, fantastiske karrieremuligheder og et rigtig godt arbejdsmiljø er vi også utrolig stolte over at være blevet kåret til Årets Karrierevirksomhed 4 år i træk.

Dette får du

På Transcom får du muligheden at udvikle og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere i et internationalt miljø. Du finder dansk-, finsk-, svensk- og norsktalende kollegaer hos os. Vi er stolte over at kunne sige, at næsten alle stillinger hos os er blevet besat af personer som engang havde rollen som kundeservicemedarbejder. Har du en drivkraft kan vi garantere at gøre underværker.
Udover nye, friske lokaler, dejlige kollegaer og engagerede ledere får du også:

 • Løn efter overenskomst med mulighed for bonus.

 • Karrieremuligheder. Hos os har 90 % af vores ledere startet deres rejse som kundeservicemedarbejdere.

 • Grundig oplæring i klasseværelser, hvor du får lært værktøjerne til at lykkes i din nye rolle – det er selvfølgelig betalt.

 • Flyttepakke – vi betaler for din flybillet og hotelovernatning den første uge.

Kommentarer fra vores medarbejdere:

"Hos Transcom er der altid plads til at vokse, så længe du selv sætter grænser for, hvor langt du vil gå, og der er altid nogen til at hjælpe dig på vej"

"Det, jeg godt kan lide ved Transcom, er, at de tager sig af deres medarbejdere gennem aktiviteter mv."

"Transcom er som en stor familie. Man får venner for livet."

"Det bedste ved Transcom er kollegaerne - at du føler dig velkommen og accepteret som den, du er."

Hvis du kan lide vores indtryk, er der kun tilbage at trykke på "Søg her" øverst til højre, så hører vi fra dig snarest.

Din rolle som kundeservicemedarbejder

I din rolle vil du håndtere indgående opkald, mails og chat henvendelser fra kunder med fokus på det økonomiske og om deres bil. Det kan handle om alt fra fakturaer og forsikringsspørgsmål, til finansiering af et produkt i længere tid eller problemer med en app, som fejlfindes. Udover det vil du skulle yde professionel service på højt niveau for et meget kendt brand og varetage kundernes forskellige forhold for at imødekomme deres behov. Du stræber efter at give vores kunder en førsteklasses kundeoplevelse. Du får meget personligt ansvar, men står aldrig uden støtte takket være klare rutiner, stærk team-ånd og et højt engagement blandt både kollegaer og ledere - hos Transcom arbejder vi sammen!

 • Stilling: Kundeservicemedarbejder.

 • Åbningstider: Mandag-fredag ​​07:45-16:30

 • Beskæftigelsesrate: 100%

 • Ansættelsesform: Fast ansættelse, prøvetid 6 måneder.

 • Startdato: Efter aftale

Om dig
Vi ser gerne, at du har en ægte interesse for at arbejde med mennesker, er tydelig i din kommunikation og har det nemt med at anpasse dig efter kundens forskellige behov og humør.

Udover dette ser vi gerne at du er:

 • Flydende på engelsk i tale og skrift

 • Flydende på dansk i tale og skrift

 • At du har en gymnasial uddannelse

For, at du skal trives hos os, ser vi også gerne, at du er serviceminded, tålmodig og resultatorienteret. Tempoet hos os er højt, men altid med en fed teamfølelse - på Transcom arbejder vi sammen.

Rekrutteringsprocessen

Stemmer din profil med det vi søger, så inviterer vi dig til et personligt interview. Her har vi mulighed for at fortælle mere om vores tjeneste, samtidig med, at vi har mulighed for at lære dig bedre at kende.
For mere information om jobbet, send gerne en mail til os på nathalie.wiberg@transcom.com

Vi er Transcom 🌎

Transcom er en global specialist i kundeservice og kundetilfredshed gennem vores omfattende netværk af 90+ kontaktcentre i 28 lande på 33 sprog. Vi er drevet af innovation og har en passion for at hjælpe mennesker med at løse problemer. Derudover er vi en af ​​Sveriges største arbejdsgivere af unge. Hos Transcom er vi forpligtede – overfor vores kunder og over for hinanden. Hver dag starter nogen deres rejse med Transcom, og vi slår til lyd for at tage det potentiale, der findes i dag, for at transformere det til kompetence for fremtiden. Vil du være kendt for at arbejde hårdt, være en holdspiller og støtte andre på dit hold? Det er præcis sådan, vi er hos Transcom. Her holder vi af hinanden. Du er inkluderet, præcis som du er, fra dag ét. Med det rette mindset er der ingen ende på, hvor langt vi kan nå sammen.

Share this job

More jobs like this