Kundsupport för Tele2s mobila tjänster

Location: Sweden, Örebro

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Swedish

Vill du arbeta med underbara kollegor, i en superfin kontorslokal samt ge suverän kundservice? Då är du vår nya kollega till Transcom Örebro. Vi är stolta över att säga att vi under 2024 blev årets karriärföretag för femte året på raken. Om kundservice, merförsäljning och personlig utveckling driver dig framåt hoppas jag att vi hörs snart!


Vad erbjuder vi dig
Hos oss på Transcom får du möjlighet att utvecklas och växa som individ. Du kan bygga vidare din karriär inom sälj, produktkunskap, ledarskap eller coachning. När du startar en anställning hos oss erbjuder vi dig ett betalt introduktionsprogram där du får lära dig viktiga verktyg för att ha rätt förutsättningar i din nya tjänst. Vi sitter även i en härlig lokal på Nastagatan 12 med ca 320 fantastiska kollegor och engagerade ledare.

Utöver detta erbjuder vi dig: 

  • Kollektivavtal och tjänstepension.

  • Friskvårdsbidrag.

  • Rikskortet, för att spara pengar när du handlar mat i butik eller på resturang.

  • Karriärmöjligheter på ett globalt stort företag.

  • Fast grundlön och möjlighet till provision.

Din roll inom kundsupport 
I rollen kommer du att arbeta med support för vår kund Tele2. Vi arbetar med att hantera inkommande samtal från Tele2's kunder inom områden som mobiltelefoni och bredband. Vi lägger stor vikt vid att ge professionell service till alla våra kunder, oavsett om vi gör en felsökning, besvarar fakturafrågor eller att guidar en nyfiken köpare fram till vilket mobilabonnemang som passar bäst.

I din roll strävar du efter att ge våra kunder en förstklassig kundupplevelse, bland annat genom att säkerställa med hjälp av en behovsanalys att kunden har rätt tjänst anpassat efter dennes behov. För kunna säkerställa behovet arbetar vi med en personlig merförsäljning för att ge kunden rätt kunskap och rätt erbjudanden. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare tydliga rutiner och starka teamkänsla. Tempot hos oss är högt – men på Transcom jobbar vi tillsammans!


Befattning: CSR (Customer Service Representative) Transcom

Arbetstid: Schemalagd arbetstid, med öppettider vardagar 07:45-19:15. Lördagar 08:45-15:15. Söndagar stängt

Anställningsgrad: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader

Startdatum: Öppen ansökan. Mars och framåt

Om dig
Har du läst annonsen så här långt har du kanske redan fått en bild över vem vi söker. Vi söker dig som är nyfiken, kommunikativ och har ett genuint och intresse för att jobba med människor. Du är flexibel och anpassningsbar samtidigt som du inte räds för att presentera valmöjligheter och alternativ till våra kunder. Vidare har du ett gott tålamod och är målorienterad i ditt arbete. Framför allt vill du arbeta inom ett företag som erbjuder personlig utveckling, vidareutbildning och möjligheten att växa för den som har rätt ambitioner. Allt detta i ett företag som har väldigt kul på jobbet!

Utöver detta ser vi att du har följande kompetenser:

  • Svenska flytande i tal och skrift då de flesta av våra kunder är svensktalande

  • Engelska flytande i tal och skrift för att kommuniera med kunder utanför det svenska språket 

  • Du måste vara över 18 år och inneha en gymnasieexamen 

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservicearbete så ser vi detta som meriterande!

För mer information om tjänsten, maila oss på jobb.sverige@transcom.com

Om Transcom 
Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet genom vårt omfattande nätverk av 90+ kontaktcenter i 28 länder på 33 språk. Vi drivs av innovation och har en passion för att hjälpa människor att lösa problem. Dessutom är vi en av Sveriges största arbetsgivare för unga människor. På Transcom är vi engagerade. Till våra kunder och varandra. Varje dag börjar någon sin resa med Transcom. Att ta den potential som finns idag och omvandla den till kompetens för framtiden. Att bli noterad för att arbeta hårt, vara en lagspelare och stötta andra. Bidrar med positiva och varaktiga förändringar i sitt team och till samhället. Det är precis så vi är på Transcom. Här bryr vi oss om varandra. Du är inkluderad, precis som du är, från dag ett. Med rätt tankesätt finns det ingen ände på hur långt vi kan gå tillsammans.

Share this job

More jobs like this