Nederlandstalige Klantenservice Medewerker MediaMarktSaturn - ALICANTE

Location: Spain

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Dutch

Altijd al in het zonnige Spanje willen werken aan de Costa Blanca? Grijp je kans! Wij zoeken Nederlandstalige klantenservice medewerkers in Alicante, Spanje voor een tof project!  Kan jij starten met de training op 17 juli 2023? Lees dan gauw verder!


Wat bieden wij jou?

 • Salaris: € 1900,- euro bruto per maand o.b.v. fulltime;

 • Contract: Een vast contract bij Transcom contract met 1 maand proeftijd;

 • Training: Een betaalde training van 2 weken fulltime;

 • Werkplek: Een veilige en gezellige werkplek op ons kantoor;

 • Doorgroeimogelijkheden: Een internationale werkomgeving met diverse doorgroeimogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan Trainer of Teamleider;

 • Gezelligheid: Een groot team van Nederlandse collega’s met een gemoedelijke en informele sfeer;

 • Hulp bij verhuizen: We vergoeden je vliegticket, helpen je met inschrijven in Spanje en je kunt de eerste maand gebruik maken van de Transcom accomodatie!


Kom deelnemen aan de Transcom familie als Klantenservice medewerker!

Aan de telefoon help jij klanten vann MediaMarktSaturn voor de Nederlandse markt bij alle vragen en problemen van de producten of services. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit bellen en in een later stadium kan mail worden toegevoegd. Het zijn alleen maar inbound calls en sales zijn geen onderdeel van de functie. De gesprekken voer je op jouw manier maar er is altijd een script om op terug te vallen. Elke puzzel -een simpele vraag over een factuur tot een complexer probleem over een niet werkend device- los jij op. Daarvoor hoef je geen technisch wonder te zijn, maar je hebt wel affiniteit met een breed scala aan technische producten en de specificaties hiervan. Je staat er uiteraard niet alleen voor, want je kunt terugvallen op een database met de juiste tools of behulpzame collega’s. Met ontevreden klanten krijg jij dan ook weinig te maken.


De vragen die je gaat behandelen zijn divers, hierbij een paar voorbeelden:

 • Ik heb online een bestelling geplaatst maar ik begrijp de factuur niet. Kan jij mij helpen?

 • Ik heb mijn laptop bij aankoop niet aanvullend verzekerd maar heb hem gisteren laten vallen en dit is binnen mijn garantieperiode. Heb ik recht op geld?

 • Ik wil mijn bestelling retourneren. Waar kan ik de voorwaarden vinden?


Geen ervaring met klantenservice werk? Geen probleem, je krijgt een fulltime betaalde training van 2 weken waarin wij jou alles zullen leren. Jij krijgt er een paar mooie en nieuwe skills bij!

Wat vragen wij?

 • Niveau Nederlands en Engels: Nederlands is je moedertaal (C1) en ook in het Engels weet jij je prima te redden;

 • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00, op zaterdag van 09:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 - 19:00;

 • Uren: 39 uur per week waarbij je de ene week vroege diensten hebt en de andere week late diensten;

 • Beschikbaarheid: Je bent in ieder geval 5 dagen per week beschikbaar, waarbij je in elk geval 2 weekenden in de maand beschikbaar bent;

 • Je bent bereid om geen vakantie op te nemen tussen half november- en half januari (i.v.m. drukte BlackFriday);

 • Fulltime training: Je bent tijdens de training 2 weken fulltime beschikbaar;

 • Werken op kantoor: Je bent bereid om in elk geval de eerste 3 maanden op locatie te werken. Daarna zijn er mogelijkheden om dit gedeeltelijk vanuit huis te doen.

 • Vaardigheden: Service gericht, communicatief vaardig en affiniteit met de nieuwste technologie.


Over Transcom

Bij Transcom zijn we meedogenloos toegewijd. Aan onze klanten en aan elkaar. Elke dag begint iemand zijn reis met Transcom. Het potentieel dat ze vandaag hebben benutten en omzetten in vaardigheden voor de toekomst. Erkenning krijgen voor hard werken, een teamspeler zijn en anderen ondersteunen. Opkomen voor positieve, blijvende verandering in hun teams en gemeenschappen. Zo zijn we bij Transcom. Hier geven we om elkaar en steunen we elkaar. Je bent erbij, net zoals je bent, vanaf de eerste dag. En met de juiste mentaliteit komt er geen einde aan hoe ver we samen kunnen gaan. #TranscomFamily


Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem contact op met één van onze Talent Acquisition Specialists

 Emma van den Berg  │ +31 6 11 23 30 74   │emma.bergvanden@transcom.com

     Maxime Smets        │ +34 6 05 94 58 90   │maximeconstantflavien.smets@transcom.com


Heb je vragen over de vacature? Stuur ons een mail: nlrecruitment@transcom.com

Share this job

More jobs like this