Kundtjänstmedarbetare Örebro - Öppen ansökan

Location: Sweden, Örebro

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Swedish

Vill du arbeta på Örebros bästa arbetsplats - sett till både kollegor, arbetsmiljö och karriärmöjligheter? Gå gärna in på våra sociala medier Transcomsverige om du vill få en inblick i hur det kan vara att arbeta hos oss!


Vad vi erbjuder dig

För oss på Transcom är det viktigaste för att trivas på en arbetsplats över tid att det finns en bra balans mellan karriärmöjligheter, kollegor och arbetsmiljö. Vi har 3 år i rad blivit utsedd till ett av Sveriges Karriärföretag, 90% av våra ledare har börjat sin resa som kundservicemedarbetare och varje år utbildar vi i snitt 30 nya ledare!

Vi har dessutom riktigt trevliga kollegor och väldigt fin arbetsmiljö. På vårt Örebrokontor är vi idag ca 300 anställda vilket gör oss till en av Örebros största arbetsgivare. 

Här kan du bygga en karriär, bland annat inom produktkunskap och ledarskap. Din anställning startar med ett betalt introduktionsprogram där du får lära dig verktygen du behöver i rollen. 
Utöver ljusa lokaler, grymma kollegor och engagerade ledare erbjuder vi även:

  • Kollektivavtal

  • Tjänstepension

  • Friskvårdsbidrag

  • Rikskortet

  • Utvecklingsmöjligheter

  • Betald introduktionsutbildning under 15 dagar


Din roll inom kundservice

I din roll kommer du att hantera inkommande samtal och e-postmeddelanden från kunder. Utöver detta ger du professionell service på en hög nivå och hanterar kunders olika ärenden för att tillgodose deras behov.

Du strävar efter att ge våra kunder en förstklassig kundupplevelse. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare tydliga rutiner, en stark teamkänsla och ett högt engagemang bland både kollegor och ledare. Tempot hos oss är högt, men alltid med en grym teamkänsla – på Transcom jobbar vi tillsammans!


Befattning: CSR (Customer Service Representative) Transcom

Arbetstid: Schemalagd arbetstid, med öppettider:
Vardagar: 07:45-19:15.
Lördagar 08:45-15:15.

Anställningsgrad: 75-100%

Kollektivavtal: Call/Contact Center och Marknadsundersökningsföretag

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader

Vad vi letar efter:

  • Du är en person som gör det lilla extra för att hjälpa människor, i detta fall både i tal och skrift.
  • Du arbetar mer än gärna tillsammans med en nybildad grupp likasinnade, allt detta inom ett företag som vet hur man gör det i världsklass.
  • Är du den som älskar att lära dig nya saker? Vi ser gärna att du besitter den nyfikenheten, är tydlig i din kommunikation och har lätt för att anpassa dig efter kundens olika behov och humör. Vidare tror vi att du är en person som har ett gott tålamod och även besitter det där lilla extra när det kommer till service.
  • Framförallt vill du arbeta inom ett företag som erbjuder personlig utveckling, vidareutbildning och möjligheten att växa för den som visar framfötterna. Allt detta i ett företag som har väldigt kul på jobbet!

Utöver detta ser vi att du har följande kompetenser:

- Engelska flytande i tal och skrift.

- Svenska flytande i tal och skrift.

- Du måste vara över 18 år och gymnasieexamen är ett krav.

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservicearbete så ser vi detta som meriterande!


Om Transcom 🌎

Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet genom vårt omfattande nätverk av 85 kontaktcenter i 27 länder på 35 språk. Vi drivs av innovation och har en passion för att hjälpa människor att lösa problem. Dessutom är vi en av Sveriges största arbetsgivare för unga människor. På Transcom är vi engagerade. Till våra kunder och varandra. Varje dag börjar någon sin resa med Transcom. Att ta den potential som finns idag och omvandla den till kompetens för framtiden. Att bli noterad för att arbeta hårt, vara en lagspelare och stötta andra. Bidrar med positiva och varaktiga förändringar i sitt team och till samhället. Det är precis så vi är på Transcom. Här bryr vi oss om varandra. Du är inkluderad, precis som du är, från dag ett. Med rätt tankesätt finns det ingen ände på hur långt vi kan gå tillsammans.

Share this job

More jobs like this