Dansktalande kundeservicespecialist!

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Danish

Har du et stort interesse for biler? Brænder du for at skabe gode kunderelationer, give professionel service og samtidig arbejde med meget ansvar? Så er du vores nye kollega!


Hvad er der i det for dig
Hos os får du mulighed for at vokse og udvikle dig som individ. Her kan du bygge en karriere, blandt andet indenfor produkt kundskab og lederskab. Din ansættelse starter med et introduktionsprogram, hvor du lærer de verktøjer du behøver i rollen. Hvis du har en drivkraft, kan vi helt sikkert gøre underværker sammen!

Udover lyse lokaler i Kista med tagterrasse, fantastiske kollegaer og engagerede ledere tilbyder vi også

  • Fly + hotel i 2 uger

  • Adgang til fitnesscenter

  • Arbejdsmarkedspension

  • Tilskud til f.eks træningscenter, massør eller lign.

  • Mad Kupon

  • Betalt introduktions undervisning i 15 dage

Slut dig til os som kundeservicespecialist
I din rolle vil du håndtere indkommende samtaler, e-mail og chat spørgsmål fra kunder for et premium bilmærke. Udover dette giver du professionel service på højt niveau, samt håndtere kunder forskellige henvendelser for at tilgodese deres behov.

Du stræber efter at give vores kunder en førsteklasse kundeoplevelse. Du får meget ansvar, men er aldrig efterladt uden støtte, takket være vores tydlige rutiner, en stærk teamfølelse og et højt engagement blandt vores kollegaer og ledere. Tempoet hos os er højt, men altid med en fed teamfølelse - på Transcom arbejder vi sammen!

Position: CSR (Customer Service Representative) Transcom

Arbejdstid: Skemalagt arbejdstid, med åbningstider mandag-fredag kl. 08-17:00. 

Ansættelsesgrad: 100%

Overenskomst: Call/Contact Center och Marknadsundersökningsföretag

Ansættelsesform: Fastansættelse, prøveperiode på 6 måneder

Startdato: 17/4

Om dig
Du er en person som føler lidt ekstra for biler, specielt biler i premium klassen. Du arbejder mere end gerne sammen med en nybygget gruppe af ligesindede, som deler denne interesse og ser frem imod at supportere bil elskende kunder, alt dette i en virksomhed som ved hvordan man leverer i verdensklasse. Vi ser gerne at du er nysgerrig, tydelig i din kommunikation og har let ved at anpasse dig efter kundens forskellige behov samt humør. 

Udover det ser vi gerne en person som er tålmodig og har det der lille ekstra når det kommer til service. Fremfor alt vil du arbejde i en virksomhed som tilbyder personlig udvikling, videre uddannelse og muligheden at vokse for den som sætter fødderne frem, samtidig med at vi har det fedt på kontoret. 

Udover dette ser vi gerne følgende kompetencer

  • Flydende engelsk i skrift og tale

  • Flydende dansk i skrift og tale

  • Du skal være fyldt 18 år, og en gymnasiel uddannelse er et krav.

Har du tidligere erfaring af salg og/eller kundeservice arbejde ser vi det som meriterende.

Rekruteringsprocessen

Du behøver ikke sende noget CV til os. Efter du har fyldt i ansøgningen via vores hjemmeside, vil du få en mail med ett sprogtest, som er første skridt i vores udvælgelses process. Ved godkendte resultater er næste skridt et telefoninterview.

Er din profil det vi søger, invitere vi dig til en af vores kandidatdage. Der får vi muligheden at fortælle mere om tjenesten, samtidig som vi lærer dig bedre at kende via et personligt interview. Interviews foregår læbende, så send din ansøgning allerede i dag!

For mere information om jobbet, send gerne en mail på jobb.sverige@transcom.com

Hvordan livet hos Transcom er!
🌎
Transcom er en global specialist i kundeservice og kundetilfredshed gennem vores omfattende netværk af 85 kontaktcentre i 27 lande på 33 sprog. Vi er drevet af innovation og har en passion for at hjælpe mennesker med at løse problemer. Derudover er vi en af ​​Sveriges største arbejdsgivere af unge. Hos Transcom er vi engagerede. Til vores kunder og hinanden. Hver dag begynder nogen deres rejse med Transcom. At tage det potentiale, der findes i dag, og omdanne det til kompetence for fremtiden. At være kendt for at arbejde hårdt, være en holdspiller og støtte andre. Bidrager til positive og varige forandringer i sit team og i samfundet. Det er præcis sådan, vi er hos Transcom. Her holder vi af hinanden. Du er inkluderet, præcis som du er, fra dag ét. Med det rette mindset er der ingen ende på, hvor langt vi kan nå sammen.

Share this job

More jobs like this