Rekryteringsspecialist Stockholm

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Human Resources

Language: Swedish

Älskar du att prata med människor, bygga nya relationer och stötta människor i deras utvecklingsresa? Om du också har ett genuint intresse för HR samt en utmärkt kommunikationsförmåga är denna möjlighet för intern utveckling något för dig! Hos oss får du många möjligheter att utvecklas både personligt och karriärmässigt. Vi värdesätter empowerment och självledarskap vilket innebär att du kommer att ha fullt ägande och ansvar för dina uppgifter.

Utöver ljusa lokaler, trevliga kollegor och engagerade ledare erbjuder vi även:

 • Kollektivavtal

 • Tjänstepension

 • Friskvårdsbidrag

 • Utvecklingsmöjligheter i ett globalt stort företag med långsiktiga mål

Din roll som TA-partner

Arbetet innefattar hela rekryteringsprocessen från att skriva annonser, göra urval och genomföra telefonintervjuer till att vara delaktig i att fatta beslut om anställning samt sköta avtalsadministration. En viktig del i ditt arbete kommer vara att aktivt arbeta med inflödet av kandidater genom sociala medier, olika typer av nätverk, forum och samarbetspartners. Volymrekrytering kommer vara din primära arbetsuppgift men du kommer även bistå i rekrytering av specialistroller till Transcoms kontor i Stockholm.

Anställningsgrad: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månader provanställning.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Vad vi söker efter:

 • Som person är du driven, resultatinriktad och sätter högsta prioritet på att leverera goda resultat samt nå uppsatta mål och deadlines.

 • Du är flexibel och har förmåga att hantera flertalet rekryteringsprocesser samtidigt.

 • Du är kreativ och kommer gärna med egna idéer och tankar kring förbättring och utveckling av processer och arbetssätt.

 • Du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför bolaget, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och en fallenhet att skapa relationer.

 • Du kan identifiera och engagera talanger för att ge en unik och positiv kandidatupplevelse. Våra kandidater är våra potentiella framtida medarbetare och kollegor.

 • Du stödjer och utmanar rekryteringsbeslut, för att säkra mångfald i vår rekrytering.

 • Du brinner för digitalisering. Du har god förståelse för rekryteringssystem och verktyg och utnyttjar dem i dina rekryteringsprocesser.

 • Flytande svenska- och engelska kunskaper, både skriftligt och muntligt.

Om Transcom

Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet genom vårt omfattande nätverk av 85 kontaktcenter i 27 länder på 33 språk. Vi drivs av innovation och har en passion för att hjälpa människor att lösa problem. Dessutom är vi en av Sveriges största arbetsgivare för unga människor. På Transcom är vi engagerade. Till våra kunder och varandra. Varje dag börjar någon sin resa med Transcom. Att ta den potential som finns idag och omvandla den till kompetens för framtiden. Att bli noterad för att arbeta hårt, vara en lagspelare och stötta andra. Bidrar med positiva och varaktiga förändringar i sitt team och till samhället. Det är precis så vi är på Transcom. Här bryr vi oss om varandra. Du är inkluderad, precis som du är, från dag ett. Med rätt tankesätt finns det ingen ände på hur långt vi kan gå tillsammans.

Share this job

More jobs like this