Специјалист за корисничка поддршка со германски и англиски јазик во областа на туризмот (м/ж)

Location: North Macedonia

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language:

Дали знаеш дека туризмот достигна ново ниво на услуга и дека постојат тимови кои се тука за да ги решат прашањата на клиентите на што е можно поефикасен и едноставен начин како и да им ги дадат најдобрите можни совети? Токму ти можеш да станеш дел од еден таков тим и да им го направиш пријатно и незаборавно целокупното искуство на патниците кои ги користат услугите на еден од најголемите туроператори во светот!


Што ти нудиме?

 • Конкурентна плата од 47.500 денари
 • Платена обука
 • Можност за склучување на договор за вработување/договор на дело
 • Приватно здравствено осигурување
 • Бонуси за препораки на пријател

 • Пријатна и динамична работна атмосфера

 • Можност за работа од дома по завршувањето на периодот на обука

 • Можност за личен и професионален напредок - новиот тим штотуку се формира и ќе бидат потребни идни лидери

 • Можност за стекнување меѓународно искуство во текот на кое ќе запознаеш многу колеги од целиот регион


Придружи ни се како Специјалист за корисничка поддршка со германски и англиски јазик во областа на туризмот!

На корисниците ќе им обезбедуваш информации кои се однесуваат на:

 • Прашања за предлози и резервации за патувања

 • Повратни информации и предлози за резервираните патувања

 • Промени или откажувања на патувањата и планираните тури

 • Дополнувања или промени на резервациите

 • Административно следење на сите организирани тури и неопходни извештаи

 • Предлагање и советување на најдобрите можни решенија и услови за патување

Што бараме?

 • Одлично зборуваш и пишуваш на германски јазик
 • Покрај германскиот, комуницираш и на англиски јазик до Б1 ниво
 • Комуникативен/на си и сакаш да им помагаш на луѓето

 • Тимски играч си и уживаш во динамично опкружување

 • Мотивиран/а си и одговорен/на

 • Љубопитен си и сакаш да учиш нови работи

 • Те инспирираат патувања и туризам како индустрија во подем

 • Сакаш да се подобруваш и развиваш себеси од личен и професионален аспект


Како изгледа животот во Transcom?
Во Транском сме неуморно посветени. На нашите клиенти и едни на други. Секој ден некој започнува свое патување со Транском. Искористувајќи го потенцијалот кој го има денес и претворајќи го во вештини корисни за во иднина. Добивајќи признанија за напорната работа, тимскиот дух и поддршката на другите. Поткрепувајќи позитивни, трајни промени во своите тимови и заедници. Такви сме ние во Транском. Овде се грижиме и навиваме едни за други. Вклучени сте, баш такви какви што сте, уште од првиот ден. А со вистинскиот начин на размислување, нема граници за тоа колку далеку можеме да одиме заедно.

Share this job

More jobs like this