КОМПАНИЈА sa ЛИДЕРСТВО

Извршен лидерски тим.

Џонас Далберг
Претседател и извршен директор
Прочитај повеќе
Тревис Коутс
Главен оперативен директор (COO)
Прочитај повеќе
Снејана Колева
Главен финансиски директор (CFO)
Прочитај повеќе
Emma Crowe - Chief People Officer
Ема Кроу
Главен директор за човечки ресурси (HR)
Прочитај повеќе
Стефан Берг
Главен директор за технологија (CTO)
Прочитај повеќе
Роберт Кресинг
Генерален директор, Central & Iberia Cluster
Прочитај повеќе
Џанлука Џема
Генерален директор, Италија Кластер
Прочитај повеќе
Пернила Олдмарк
Генерален директор, Cluster за Северна Европа
Прочитај повеќе
Марк Линдсел
Главен извршен директор, Глобален англиски регион
Прочитај повеќе
Оливер Кук
Главен комерцијален директор – Европа
Прочитај повеќе

Одбор на директори.

Фредрик Капелен
Претседавач
Прочитај повеќе
Матиас Холмстром
Избран за член во Одборот во 2017 година
Прочитај повеќе
Доналд Хикс
Избран во Одборот во 2021 година
Прочитај повеќе
Алфред фон Платен
Избран за член на одборот во 2018 година
Прочитај повеќе
Брент Џеј Велч
Избран за член во одборот во 2020 година
Прочитај повеќе
Кристин Тиминс Бери
Избрана во Одборот во 2022 година
Прочитај повеќе
Херман Корсгард
Избран во Одборот во 2022 година
Прочитај повеќе

Да започнеме нешто совршено.