Dansktalende kundeservice medarbejder

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Danish

Brænder du for service og vil du arbejde med en af ​​Nordens største streamingtjenester eller en af verdens mest luksuriøse bilmærker? Så kan du blive vores næste kollega! I din rolle som kundeservicemedarbejder kommer du til at arbejde for Viaplay eller et velkendt bilmærke . Du vil arbejde på at give kunderne eksperthjælp.

Dette får du

På Transcom får du muligheden at udvikle og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere i et internationalt miljø. Du finder dansk-, finsk-, svensk- og norsktalende kollegaer hos os. Vi er stolte over at kunne sige, at næsten alle stillinger hos os er blevet besat af personer som engang havde rollen som kundeservicemedarbejder. Har du en drivkraft kan vi garantere at gøre underværker.


Udover lyse lokaler i Kista med tagterrasse, fantastiske kollegaer og engagerede ledere tilbyder vi også

  • Overenskomst

  • Adgang til fitnesscenter

  • Arbejdsmarkedspension

  • Tilskud til f.eks træningscenter, massør eller lign.

  • Mad Kupon

  • Udviklingsmuligheder

  • Betalt introduktions undervisning i 15 dager

Din rolle

I din rolle som kundeservicemedarbejder kommer du til at arbejde for nordens mest populære streamingtjeneste, Viaplay, eller en af verdens mest velkendte bilmærker. Du kommer til at arbejde med digitale kanaler, såsom kunder der ringer ind, mail, sociale medier samt chat. Din opgave bliver at give kunderne eksperthjælp indenfor disse områder. Du får meget ansvar, men står aldrig tilbage uden støtte, takket være den stærke teamfølelse og højt engagement fra både kollegaer og ledere.

Titel: CSR (Customer Service Representative) Transcom
Arbejdstid:
Viaplay - Skemalagt, åbningstider mandag - søndag, 10:00-22:00

Bilmærke - Skemalagt, åbningstider mandag - fredag, 08:00-18:00

Ansættelsesprocent: 100% 
Ansættelsesform: Fast anställning 


Om dig
Vi ser gerne, at du har en ægte interesse for at arbejde med mennesker, er tydelig i din kommunikation og har det nemt med at anpasse dig efter kundens forskellige behov og humør.

Udover dette ser vi gerne at du er:

  • Flydende på engelsk i tale og skrift

  • Flydende på dansk i tale og skrift

  • At du er over 18 år og har en gymnasial uddannelse

For, at du skal trives hos os, ser vi også gerne, at du er serviceminded, tålmodig og resultatorienteret. Tempoet hos os er højt, men altid med en fed teamfølelse - på Transcom arbejder vi sammen.


Rekrutteringsprocessen
Du behøver ikke sende noget CV til os. Når du har udfyldt din ansøgning via vores hjemmeside, så vil du modtage en mail med en kort sprogtest. Det sidste skridt, hvis din sprogtest bliver godkendt, er et telefoninterview.


Stemmer din profil med det vi søger, så inviterer vi dig til et personligt interview. Her har vi mulighed for at fortælle mere om vores tjeneste, samtidig med, at vi har mulighed for at lære dig bedre at kende.
For mere information om jobbet, send gerne en mail til os på jobb.sverige@transcom.com

Vi er Transcom 🌎

Transcom er en global specialist i kundeservice og kundetilfredshed gennem vores omfattende netværk af 85 kontaktcentre i 27 lande på 33 sprog. Vi er drevet af innovation og har en passion for at hjælpe mennesker med at løse problemer. Derudover er vi en af ​​Sveriges største arbejdsgivere af unge. Hos Transcom er vi forpligtede – overfor vores kunder og over for hinanden. Hver dag starter nogen deres rejse med Transcom, og vi slår til lyd for at tage det potentiale, der findes i dag, for at transformere det til kompetence for fremtiden. Vil du være kendt for at arbejde hårdt, være en holdspiller og støtte andre på dit hold? Det er præcis sådan, vi er hos Transcom. Her holder vi af hinanden. Du er inkluderet, præcis som du er, fra dag ét. Med det rette mindset er der ingen ende på, hvor langt vi kan nå sammen.

Share this job

More jobs like this