BEHIND
three people discussing
THE
person talking to the phone
BRILLIANCE
person with headphones
OF
THE BEST
YOUR
NEXT
LOVED
SUCCESS
GEN
person with badge sitting
BRANDS
person with badge sitting
STORIES
person writing on the window
CX
phone
BEHIND
three people discussing
THE
person talking to the phone
BRILLIANCE
person with headphones
OF
THE BESTYOUR SUCCESSNEXT GEN
LOVED BRANDS
person with badge sitting
STORIES
person writing on the window
phone
CX
person with badge sitting

CX I PËRSHTATSHËM PËR MARKAT ME RRITJE MË TË SHPEJTË.

Pse markat më ambicioze në botë na besojnë neve që të kujdesemi për klientët e tyre? Është e thjeshtë. Ne jemi të përkushtuar pa pushim për t'i shërbyer sa më mirë klientëve, për të nxitur suksesin e klientit dhe për të bërë gjëra të shkëlqyera të ndodhin për çdo markë që kemi pas.

Kush është mbrapa këtij shkëlqimi.

Është e mrekullueshme të jesh pjesë e Transcom. Markat më të mëdha në botë na kanë zgjedhur për t'u kujdesur për klientët e tyre dhe përvojat që ne ofrojmë i sjellin ata në jetë. Kjo nuk është përgjegjësi e vogël, por gjithçka fillon me ju dhe talentin tuaj. Bashkohuni me ekipin tonë dhe së shpejti do të shihni - nuk ka kufi se sa larg mund të shkoni!

teammates
guy walking
woman talking on the phone

Tashmë gati për ju.

Ne jemi një komunitet global i ekspertëve vendas. Të gjithë të shkathët, kureshtarë, të prirur dhe të gjithë të përkushtuar ndaj markave më të dashura në botë. Dhe ne duam që ju të bashkoheni me ne.

Njerëzit

Vendndodhjet

Vendet

Gjuhët

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
whirlpool
paypal

Disa nga markat e shkëlqyera pas të cilave qëndrojmë ne.

animation-chat-background-img

Fillo diçka të shkëlqyer.

Në Transcom, suksesi juaj është suksesi ynë. Çfarë nënkuptojmë me këtë? Aplikoni dhe zbuloni.
Gjej punën perfekte