BEHIND
three people discussing
THE
person talking to the phone
BRILLIANCE
person with headphones
OF
THE BEST
YOUR
NEXT
LOVED
SUCCESS
GEN
person with badge sitting
BRANDS
person with badge sitting
STORIES
person writing on the window
CX
phone
BEHIND
three people discussing
THE
person talking to the phone
BRILLIANCE
person with headphones
OF
THE BESTYOUR SUCCESSNEXT GEN
LOVED BRANDS
person with badge sitting
STORIES
person writing on the window
phone
CX
person with badge sitting

CX одговара за најбрзо растечките брендови.

Зошто најамбициозните брендови на земјата ни ја доверуваат грижата за нивните клиенти? Едноставно е. Ние сме секогаш целосно посветени. За подобра услуга на клиентите. За задоволството на клиентот. И за совршените работи за буквално секој бренд кој го надминуваме.

Повеќе од совршено.

Вратите се секогаш отворени за луѓе кои сакаат да се приклучат на тимот на Transcom. Работа со највозбудливите светски брендови, постојано учење и развој, поврзување со нивните заедници. Ние создаваме совршена иднина - ве очекуваме. Подготвени сме за вас.

teammates
guy walking
woman talking on the phone

Веќе подготвени за Вас.

Планирате да доминирате на светско ниво? Одлично. Вашиот тим на Transcom веќе е распространет низ целиот свет.

Луѓе

Локации

Држави

Јазици

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
whirlpool
paypal

Некои од совршените брендови зад кои стоиме.

animation-chat-background-img

Започнете нешто совршено.

Во Transcom, вашиот успех е наш успех. Што мислиме со тоа? Пријавете се и дознајте.
Контактирајте нè