This website uses cookies to technically implement the functions of our site. With your consent, we also use third-party services to improve the functionality of our website as well as for performance analysis and targeting/advertising purposes, which help us to improve our website. By clicking on "Accept all cookies" you declare your consent, which can be revoked at any time. Further information, in particular on the storage period and recipients, can also be found in our data protection notice & cookie policy.

TË SHKOJMË PAS SHKËLQIMIT

Countries
Job Category
Languages
Reset
Go
Pozicione të lira
woman talking on the phone

Ambiciet e mëdha janë të mirëpritura.

Ne jemi të përkushtuar pa pushim për suksesin e klientëve tanë. Dhe e juaja gjithashtu. Duke iu bashkuar Transcom, do të gjeni dyert të hapura për ju. Punoni me markat më të dashura në botë që nga dita e parë. Rriteni sa të doni. Shkoni sa më larg që mundeni. Ju pret një e ardhme e shkëlqyer.

Gjeni punën tuaj të re

Suksesi juaj është suksesi ynë.

playing

Gjenerata e te punuarit nga kudo.

Ndërtoni një karrierë të shkëlqyer ndërsa punoni nga shtëpia. Për vite me radhë ne i kemi vendosur njerëzit tanë në kushtet për të arritur sukses, në mënyrë që ata të mund ta bëjnë punën e tyre me efikasitet si nga distanca ashtu edhe në zyrë. Hidhini një sy mundësive tona të punës nga shtëpia sot.

Eksploroni të gjitha vendet e punës

Tashmë gati për ju.

Ne jemi një komunitet global i ekspertëve vendas. Të gjithë të shkathët, kureshtarë, të prirur dhe të gjithë të përkushtuar ndaj markave më të dashura në botë. Dhe ne duam që ju të bashkoheni me ne.

Njerëzit

Vendndodhjet

shtetet

Gjuhët

Na njihni më mirë.

T:Life

Pse na pëlqen të punojmë në Transcom?

Zbulojeni këtu
Vendndodhjet

Mund të jemi shumë pranë.

Na gjeni këtu
Pozicione të lira

Ne jemi gjithmonë në rritje.

Gjeni punën tuaj të përsosur

Çmimet dhe vlerësimet Transcom

The Stern Magazine

Transcom was awarded as one of the best employers in Germany.

Punëdhënësi kryesor Transcom Spain

Transcom Spain certifikohet si Punëdhënësi Kryesor për të katërtin vit radhazi

Flexjobs

Ndër 100 kompanitë më të mira të punës në distancë në 2022!

KARRIÄRFÖRETAG

Emërtuar një kompani karriere 2021 si për studentët ashtu edhe për njerëzit me përvojë

Ylli global në rritje (Grupi i Shërbimit të Informacionit)

Ylli Global në Ngritje në Qendrën e Kontaktit - Tregu i Shërbimeve të Përvojës së Klientit

Çmimet e CEO të Azisë

Punëdhënësi më i mirë i vitit për 2020, Circle of Excellence Awardee Company Diversity, Circle of Excellence Awardee më Inovatori

Çmimet ACES

Vendi i punës më me ndikim në Azi për vitin 2020, Vendi më i mirë i punës në Azi për vitin 2020

ABSL Polonia

Anëtar i shoqatës së liderëve të biznesit 2021

Forbes

Top 10 nga 100 kompanitë më të mira për punë në distancë në 2021

Frost & Sullivan

Njohur nga Frost & Sullivan si Lider i Shërbimit të Klientit për Kontaktin e Klientit në Azi Paqësor

Matrica e majës së Everestit

Transcom u njoh si Star Performer nga Everest Group

Le të fillojmë diçka të shkëlqyer.